slider
cannes
Stenklint 1
Stenklint 4

 

BullsEye Communication – medlem af bygge- og ejendomsnetværket

Vores speciale er kommunikation til bygge- og ejendomsvirksomheder

 

Vi hjælper arkitekter, ingeniører, developere og ejendomsforvaltere med at skabe en strategisk og forretningsunderstøttende synlighed. Resultaterne er markante og hurtige.

Mange aktører i bygge- og ejendomsbranchen er praktisk talt usynlige. Udover en hjemmeside er de sjældent (eller aldrig) i medierne, inaktive på de sociale medier, herunder LinkedIn, videoløse og historieløse.

Siden 2009 har vi kommunikationsrådgivet virksomheder i bygge- og ejendomsbranchen. Vi hjælper med at udvikle deres fortælling og strategiske kernebudskaber og kommunikere dem ud.

Populært: Presseindsats skaber markante resultater

Mange kunder efterspørger synlighed i medierne – og det skaber vi med garanti.
Vi er i løbende kontakt med alle redaktionerne på fagmedier som Børsen, Estate Media, EjendomsWatch, Licitationen og Arkitektur samt erhvervs- og fagjournalister på Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten.

Vi tager personlig kontakt til journalisterne og afstemmer vinklen på artikler og debatindlæg, før vi sender noget afsted. Derfor kommer vores kunder i landsdækkende aviser og alle relevante fagmedier. Vi deler al kommunikationi socialt for at maksimere synligheden.

Mød os på Estate Medias konferencer

Vi er medlem af Estate More Club og deltager løbende på Estate Medias mange konferencer om bygge- og ejendomsbranchen. Her holder vi os opdateret om udviklingen i markedet og møder vores netværk.

Bureauet har bl.a. arbejdet med kommunikation for: