Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation betyder, at din virksomheds kommunikation afspejler jeres forretningsstrategi og værdier. Det hjælper vi dig med.

Virksomheder kan skabe en større værdi gennem en synlig strategisk forankret kommunikation, som indefra og ud understøtter de ledelses- og forretningsmæssige værdier samt brandet. Inden for strategisk kommunikation tilbyder vi bl.a.

  • Udvikling og opstramning af den eksisterende kommunikation. Her definerer vi budskaber, relevante mediekanaler, tidspunkter for mediering og målgrupper. Realiseringen af strategien skal forøge interessenternes positive holdning til virksomheden.
  • Udvikling af supplerende ledelsesværktøjer med klare retningslinjer for en virksomhed og organisations interne og eksterne kommunikation. Vi forholder os specifikt til alle relevante kommunikationsområder (markedsføring, PR, designlinje, B2B-nyhedsbreve, linjekommunikation, e-mails, intranet m.m.).
  • Anvisninger til at udføre strategien i praksis og implementere den. Vi opstiller mål, handlingsplaner, deadlines og lister de ansvarlige medarbejdere ud for hvert delmål.
  • Evaluering af, hvorvidt strategien skaber de ønskede resultater.