Video tiltrækker nye besøgende til din hjemmeside

Video er det indhold, som flest besøgende klikker på. Se her hvordan vi med film skaber trafik fra de sociale medier til din hjemmeside.

Undersøgelser af populariteten af indhold på nettet og de sociale medier viser, at videoer er det content, som flest klikker på. Derfor er video effektivt til at fortælle om din virksomhed eller lade kunderne gøre det.

Se video fra murerentreprenøren Stenklint A/S.

Fast filmteam

Hos BullsEye Communication har vi et fast filmteam til at håndtere vores videoproduktion. Forud for optagelserne debriefer vi kunden for at forventningsafstemme, hvilke budskaber og billeder videoen skal indeholder.

Herefter udvikler vi et story board, som er fortælleramme for videoen, og præsenterer den for kunden. Vi besøger location forud for optagelserne for at finde de bedste steder at filme. På optagedagen er vi flere mand på settet og leder optagelsen. Her briefer vi de medvirkende om, hvad vi skal nå, hvor vi begynder, og hvad vi skal nå, før vi slutter.

Trafik via de sociale medier

Når kunden har godkendt vores videoudkast, uploades videoen til deres egen virksomhedskanal på Vimeo eller YouTube. Herfra indsættes et link til din hjemmeside, hvor videoen også ses. Vi deler videoen på LinkedIn og Facebook og kører gerne en kampagne for at maksimere rækkevidden over kundens målgrupper og øge trafikken til hjemmesiden.

Andre nøgleord er:

  • Målgruppeanalyse
  • Storyboards
  • Lys, lyd og filmproduktion
  • Sociale delinger